GLIFIX 15 mg 28 tablet Nedir

Bilim Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Glifix nedir, Glifix ne için kullanılır, Glifix ne ilacı, Glifix neye yarar, Glifix ne işe yarar, Glifix neye iyi gelir, Glifix kullananlar, Glifix kullanımı, Glifix uygulama, Glifix etkileri, Glifix faydaları bilgilerini içerir.

2.GLIFIX nedir ve ne için kullanılır?

GLİFİX, beyaz veya beyaza yakın yuvarlak, bikonveks, bir yüzünde 15 yazılı tabletlerdir. GLİFtX 28,30,60 ve 90 tabletlik ambalajlar halinde bulunur.

GLİFİX tip 2 (insüline bağımlı olmayan) şeker hastalığım (diyabeti) tedavi etmek için kullanılan antidiyabetik bir ilaçtır. Tip II Diyabet, genellikle yetişkinlikte ortaya çıkan bir şeker hastalığı (diyabet) türüdür.

GLİFİX tip 2 şeker hastalığı (diyabet) bulunan hastalarda, vücudun kendi ürettiği insülini daha iyi kullanmasını sağlayarak, kandaki şeker seviyesini kontrol etmeye yardımcı olur.

1/7

Doktorunuz GLIFIX tedavisinin yeterliliğini kullanmaya başlamanızdan 3-6 ay sonra kontrol edecektir. Yeterli yanıt vermediğinize karar verirse tedaviyi kesebilir.

GLIFİX Tip II şeker hastalığı (diyabet) tedavisinde yalnızca diğer ağızdan verilen şeker hastalığı ilaçlan ile kontrol altına alınamayan hastalarda tek başına ya da diğer ağızdan verilen şeker hastalığı ilaçlan ile birlikte kullanılır.