FLEXIMAT %5 jel 40 G Uyarılar

Rdc Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Fleximat uyarılar, Fleximat zararları, Fleximat önlemler, Fleximat riskler, Fleximat yan etkisi, Fleximat alerji, Fleximat alkol, Fleximat hamileler, Fleximat emzirme, Fleximat araç kullanımı, Fleximat fazla alınırsa bilgilerini içerir.

Uyarılar

FLEXİMAT % 5 JEL, belli önlemler alındığında ve sadece yakın tıbbi gözlem altında kullanılması gereken durumlar:

• Astım, kronik obstruktif solunum yolu hastalığı, saman nezlesi veya nazal mukozanın kronik şişkinliği (nazal polip olarak da adlandırılır) olan hastalarda ya da özellikle de saman nezlesi benzeri klinik bulguları olan kronik obstruktif solunum yolu hastalığı veya kronik solunum yolu enfeksiyonu olan hastalar.

• Diğer non-steroid antifilojistik/analjezik ajanlara aşırı duyarlılığı olan hastalar.

Bu hastalar, FLEXİMAT % 5 JEL için astım ataklarına benzer semptomları olan (analjezik intoleransı/analjezik astımı da denir), deri ve mukoz membranlarda lokal şişkinlik ya da ürtikeri olan hastalarda daha fazla risk taşırlar.

• Başka maddelere karşı, deri reaksiyonları, kaşıntı veya ürtiker şeklinde alerjik reaksiyon veren hastalar.

FLEXİMAT % 5 JEL göze temas ettirilmemelidir. Herhangi bir temas durumunda, temas eden bölge derhal bol su ile yıkanmalıdır.

FLEXİMAT % 5 JEL, cilalı mobilya veya plastik yüzeylerde hasar ve renk değişikliğine yol açabilir. Bu nedenle, ürünü uyguladıktan sonra eller yıkanmalı ya da yukarıdaki maddelerle temastan kaçınılmalıdır.

Araç ve makine kullanımı üzerindeki etkiler

FLEXİMAT % 10 JEL'in araç veya makine kullanımı üzerine etkisi yoktur.