FEXADYNE 120 mg 20 tablet Uyarılar

Aris Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Fexadyne uyarılar, Fexadyne zararları, Fexadyne önlemler, Fexadyne riskler, Fexadyne yan etkisi, Fexadyne alerji, Fexadyne alkol, Fexadyne hamileler, Fexadyne emzirme, Fexadyne araç kullanımı, Fexadyne fazla alınırsa bilgilerini içerir.

Uyarılar

Yaşlı, böbrek veya karaciğer bozukluğu olan hastalarda herhangi bir özel önleme ihtiyaç yoktur.

Öyküsü olan veya devam eden kardiyovasküler rahatsızlığı olan hastalar, bir ilaç sınıfı olarak antihistaminikler konusunda, taşikardi vc çarpıntı ile ilgili yan etkilere karşı uyarılmalıdır.

Araç ve makine kullanımı üzerindeki etkiler

Farmakodinamik profil vc bildirilmiş olan istenmeyen olaylara dayanarak, feksofenadin hidroklorür tabletlerinin araç ve makine kullanma yeteneği üzerinde bir etki yaratması olası görünmemektedir. Objektif testlerde, feksofenadin hidroklorürün merkezi sinir sistemi fonksiyonu üzerinde anlamlı herhangi bir etkisinin olmadığı gösterilmiştir. Bu, hastalann araç kullanabilecekleri veya konsantrasyon gerektiren işler yapabilecekleri anlamına gelmektedir. Ancak, ilaçlara aşın duyarlılığı olan kişileri tespit etmek için araç kullanmadan veya kanşık görevleri yapmadan Öncc hastanın ilaca tepkisinin kontrol edilmesi önerilir.