DROSPORIN 100 mg 50 yumuşak jelatin kapsül Nedir

Drogsan Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Drosporin nedir, Drosporin ne için kullanılır, Drosporin ne ilacı, Drosporin neye yarar, Drosporin ne işe yarar, Drosporin neye iyi gelir, Drosporin kullananlar, Drosporin kullanımı, Drosporin uygulama, Drosporin etkileri, Drosporin faydaları bilgilerini içerir.

2.DROSPORIN nedir ve ne için kullanılır?

DROSPORİN 100 mg Yumuşak Jelatin Kapsüllerin her biri 100 mg siklosporin içerir.

DROSPORİN, 50 adet yumuşak jelatin kapsül içeren blister ambalajlarda takdim edilmektedir.

Eğer size bir transplantasyon (organ nakli) uygulanmışsa, DROSPORİN’in fonksiyonu vücudunuzun bağışıklık (immün) sistemini kontrol etmektir. DROSPORİN, normal olarak nakledilmiş dokulara saldıracak olan özel hücrelerin gelişimini bloke ederek, nakledilen organın reddedilmesini önler.

Eğer kendi vücudunuzun immün yanıtının (bağışıklık) vücudunuzdaki hücrelere saldırdığı bir hastalığınız (otoimmün hastalık) varsa, DROSPORİN bu hastalıktaki bağışıklık sistemi tepkilerini (immünoreaksiyonları) bastırır. Bu tür otoimmün hastalıklar: görmeyi tehdit eden bir çeşit göz iltihabı olan konjonktivit (orta veya ilerlemiş üveit ya da Behçet üveiti), belirli deri hastalıklarının ağır vakaları (atopik dermatit/eg/ama ve sedef), metotreksat gibi hastalık modifıye ilaçların etkisiz olduğu şiddetli, aktif romatoid artrit (eklemlerde ağrı ve şekil bozukluğuna neden olan devamlı bir hastalık) ve nefrotik sendrom adı verilen bir böbrek hastalığıdır.