DERMO-TROSYD %28 5 ml solüsyon Zararları

Pfizer Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Dermo-Trosyd zararları, Dermo-Trosyd önlemler, Dermo-Trosyd riskler, Dermo-Trosyd uyarılar, Dermo-Trosyd yan etkisi, Dermo-Trosyd istenmeyen etkiler, Dermo-Trosyd cinsel, Dermo-Trosyd etkileri, Dermo-Trosyd tedavi dozu, Dermo-Trosyd aç mı tok mu, Dermo-Trosyd hamilelik, Dermo-Trosyd emzirme, Dermo-Trosyd alkol, Dermo-Trosyd kullanımı bilgilerini içerir.

İstenmeyen etkiler

DERMO-TROSYD lokal uygulamada çok iyi lolere edilir.. Bazı hastalarca lokal irritasyon semptomları bildirilmiştir. Bunlar genellikle tedavinin ilk haftasında görülür, hafif ve geçicidirler. Sistemik alerjik reaksiyonlar yaygın değildir.

Ancak DERMO-TROSYD kullanımı ile duyarlılık reaksiyonu meydana gelirse, tedavi kesilmeli ve uygun tedavi tatbik edilmelidir.

İstenmeyen etkiler aşağıdaki kategorilere göre li stelen m i şt ir:

Çok yaygın (> 1/10); yaygın (> 1/100 ila <1/10); yaygın olmayan ( > 1/1.000 ila <1/100); seyrek (> 1/10.000 ila <1/1.000); çok seyrek (<1/10.000); bilinmiyor: eldeki verilerden hareketle tahmin edilemiyor.

Bağışıklık sistemi bozuklukları:

Bilinmiyor: Alerjik reaksiyon

Sinir sistemi bozuklukları:

Bilinmiyor: Parestezi

Deri ve deri altı doku bozuklukları:

Yaygın olmayan: Derınatit. döküntü

Bilinmiyor: Büllöz erupsiyon, kontakt derınatit, cilt kuruluğu, periorbital ödem, tırnak

bozuklukları (renk değişikliği, periungual inflamasyon ve tırnakta ağrı dahil olmak üzere), kaşıntı, deride pullanma, deride irritasyon. ürtiker

Genel bozukluklar ve uygulama bölgesine ilişkin bozuklukları:

Yaygın: Periferal ödem

Bilinmiyor: Ağrı, yanma hissi