CANTHACUR PS %1.%5.%30 topikal solüsyon 7.5 ml Uyarılar

Assos Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Canthacur uyarılar, Canthacur zararları, Canthacur önlemler, Canthacur riskler, Canthacur yan etkisi, Canthacur alerji, Canthacur alkol, Canthacur hamileler, Canthacur emzirme, Canthacur araç kullanımı, Canthacur fazla alınırsa bilgilerini içerir.

Uyarılar

CANTHACUR® güçlü bir ilaçtır ve yalnızca hekim tarafından uygulanmalıdır. Hekim kendi deneyimini ve tekniğini geliştirene kadar CANTHACUR® tedavisi için seçilecek hastalar ve kullanılan teknik konusunda dikkat göstermelidir. Seyrek olarak kalıcı cilt lekesi ortaya çıkabileceği için tedavi edilecek bölge dikkatli seçilmelidir. Hastanın tedavinin etkileri ve muhtemel sonuçları konusunda bilgilendirilmesi önerilir. Gözlere yakın bölgelerde, yüzde, mukozada, anüs ve genital bölge çevresinde kullanılmamalıdır. Siğil ve çevresindeki dokuda kızarıklık veya tahriş varsa kullanılmamalıdır.

Şeker hastalarında veya kan dolaşımının zayıf olduğu hastalarda, benlerde, doğumsal cilt lekelerinde (birthmarks) ve üzerinde kılların bulunduğu nadir siğillerde de kullanılmamalıdır. Geniş siğillerde, rahatsızlık fazla olabileceği ve sistemik absorbsiyon ortaya çıkabileceği için birkaç seansta uygulama önerilir.

İletişim kuramayacak düzeyde küçük olan çocuklarda, ağrının kontrolü mümkün olamayacağı için kullanılmamalıdır.

Tedaviden birkaç saat sonra alkollü içeceklerin tüketilmesinden kaçınılmalıdır.

Araç ve makine kullanımı üzerindeki etkiler

Bilinen bir etkisi yoktur.