CANTHACUR PS %1.%5.%30 topikal solüsyon 7.5 ml Yan Etkileri

Assos Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Canthacur yan etkileri, Canthacur etkileri, Canthacur zararları, Canthacur belirtileri, Canthacur uyarılar, Canthacur önlemler, Canthacur kilo aldırırmı, Canthacur zayıflatırmı, Canthacur zehirlenmesi, Canthacur cinsellik, Canthacur sorunlar, Canthacur uykusuzluk, Canthacur bağımlılık, Canthacur bırakma bilgilerini içerir.

4.Olası yan etkiler nelerdir ?

Tüm ilaçlar gibi CANTHACUR PS’in içeriğinde bulunan maddelere duyarlı olan kişilerde yan etkiler olabilir.

Aşağıdakilerden herhangi birini fark ederseniz, doktorunuza söyleyiniz:

Seyrek: Küçük bir hasta gurubunda CANTHACUR tedavisinden sonra halka şeklinde siğil geliştiği rapor edilmiştir. Bu siğiller yüzeyseldir ve bazı hastaların dikkatini çekse de bir sorun oluşturmaz. Tedavi, hastanın güveninin sağlanarak yeniden CANTHACUR tedavisinin veya başka uygun bir tedavinin yapılmasıdır.

İlaçlı bant ile beraber CANTHACUR' un kullanıldığı bir hastada lenf damarlarında iltihaplanma rapor edilmiştir.

Not: CANTHACUR güçlü bir ilaçtır ve normal cilt veya mukoza bölgeleri ile temas ederse içi su dolu kesecikler oluşabilir. Deri üzerine dökülürse, hemen yıkayın, alkol, aseton veya kaldırıcı band kullanarak ilacın bölgeden uzaklaşmasını sağlayın. Ilık sabunlu su ile iyice yıkayıp durulayın. Mukozaya ve göze temas ederse, su ile hemen yıkayın. İlacın cilt bölgesinden uzaklaşmasını sağlayacak şekilde 15 dakika boyunca su ile yıkamaya devam edin.

Bunlar CANTHACUR'un hafif yan etkileridir.

Eğer bu kullanma talimatında değinilmeyen herhangi bir yan etki fark ederseniz lütfen doktorunuza ya da eczacınıza bildiriniz.