BUTAMCOD FORT PLUS 22.5 mg/ 5 ml şurup 100 ml Uyarılar

Koçak Farma Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Butamcod Plus uyarılar, Butamcod Plus zararları, Butamcod Plus önlemler, Butamcod Plus riskler, Butamcod Plus yan etkisi, Butamcod Plus alerji, Butamcod Plus alkol, Butamcod Plus hamileler, Butamcod Plus emzirme, Butamcod Plus araç kullanımı, Butamcod Plus fazla alınırsa bilgilerini içerir.

Uyarılar

Gebelik döneminde kullanımı ile ilgili herhangi bir sınırlama olmamakla birlikte ilk üç ay süresince bu ilacın kullanılmaması önerilmektedir.

İçeriğinde bulunan sorbitol nedeniyle, nadir kalıtımsal fruktoz intolerans problemi olan hastaların bu ilacı kullanmamaları gerekir.

BUTAMCOD FORT PLUS, 5 ml’lik dozunda 10 g’dan daha az gliserol içerir. Gliserol’e karşı herhangi bir etki beklenmez.

Bu tıbbi ürün her 5 ml’sinde 0.124 mmol (2.85 mg) sodyum ihtiva eder. Bu durum, kontrollü sodyum diyetinde olan hastaları etkilemez.

İçeriğinde propilen glikol bulunmaktadır ancak dozu nedeniyle herhangi bir uyarı gerekmemektedir.

Araç ve makine kullanımı üzerindeki etkiler

Farmakodinamik özelliklere, bildirilen advers etkilerin ve/veya ilgili hedef popülasyon üzerinde gerçeklesen ve araç ya da makine kullanımı ile ilişkili performansı konu alanherhangi bir araştırma yapılmamıştır.

Butamirat sitrat, baş dönmesine sebep olabileceğinden, hastalar araç ve makine kullanırken dikkatli olmaları konusunda uyarılmalıdır.