BRICANYL EXPEKTORAN 100 ml şurup Nedir

AstraZeneca Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Bricanyl Expektoran nedir, Bricanyl Expektoran ne için kullanılır, Bricanyl Expektoran ne ilacı, Bricanyl Expektoran neye yarar, Bricanyl Expektoran ne işe yarar, Bricanyl Expektoran neye iyi gelir, Bricanyl Expektoran kullananlar, Bricanyl Expektoran kullanımı, Bricanyl Expektoran uygulama, Bricanyl Expektoran etkileri, Bricanyl Expektoran faydaları bilgilerini içerir.

2.BRICANYL EXPEKTORAN nedir ve ne için kullanılır?

BRICANYL Ekspektoran Şurup, terbütalin ve guaifenesin ilaçlarını içeren ve ağız yoluyla kullanılan bir çözeltidir. Çözelti yutulmalıdır.

BRICANYL Ekspektoran Şurup solunum yolunu genişleterek nefes almayı kolaylaştırır. BRICANYL Ekspektoran Şurup astımlı hastalarda veya diğer benzer durumlarda nefes daralması gibi belirtileri rahatlatmak için kullanılır. BRICANYL Ekspektoran Şurup ayrıca solunum yolundaki balgamı yumuşatarak öksürüğü rahatlatır.

1

BRICANYL Ekspektoran Şurup beklenen solunum problemlerini önlemek için düzenli tedavi olarak kullanılır. Ancak, BRICANYL Ekspektoran Şurup, başlamış olan akut bir astım atağını iyileştirmez.

1 mL ekspektoran şurup: 0,3 mg terbütalin sülfat ve 13,3 mg guaifenesin içerir.