BRICANYL DURULES 5 mcg kontrollü salım 50 tablet Zararları

AstraZeneca Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Bricanyl Durules zararları, Bricanyl Durules önlemler, Bricanyl Durules riskler, Bricanyl Durules uyarılar, Bricanyl Durules yan etkisi, Bricanyl Durules istenmeyen etkiler, Bricanyl Durules cinsel, Bricanyl Durules etkileri, Bricanyl Durules tedavi dozu, Bricanyl Durules aç mı tok mu, Bricanyl Durules hamilelik, Bricanyl Durules emzirme, Bricanyl Durules alkol, Bricanyl Durules kullanımı bilgilerini içerir.

İstenmeyen etkiler

Yan etkilerin şiddeti, alınan doza ve uygulama yöntemine bağlıdır. Yan etkilerin çoğu sempatomimetik aminlere özgü etkilerdir. Bu etkilerin çoğu tedavinin ilk 1-2 haftası içinde kendiliğinden kaybolur.

* Pazarlama sonrası deneyimde spontan olarak rapor edilmiş ve bu sebeple yaygınlık bilinmiyor olarak nitelendirilmiştir.

** İhlalasyon yoluyla kullanımdan hemen sonra bilinmeyen mekanizmalarla seyrek vakalarda, hırıltı ile birlikte paradoksikal bronkospazm gelişebilir. Bu durum acilen hızlı etki eden bir bronkodilatör ile tedavi edilmelidir. BRİCANYL tedavisine son verilmeli ve değerlendirme sonrasında alternatif bir tedaviye başlanmalıdır.