ALLERGOCROM 10 ml göz damlası Uyarılar

Biem Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Allergocrom uyarılar, Allergocrom zararları, Allergocrom önlemler, Allergocrom riskler, Allergocrom yan etkisi, Allergocrom alerji, Allergocrom alkol, Allergocrom hamileler, Allergocrom emzirme, Allergocrom araç kullanımı, Allergocrom fazla alınırsa bilgilerini içerir.

Uyarılar

Genel olarak mevcut hastalık tablosunda lens takılmamalıdır. Doktorun istisnai durumlarda lens takılmasına müsaade ettiğinde ise lensler damla damlatılmadan önce çıkarılmalı ve damlattıktan sonra en az 15 dakika beklenmelidir.

Benzalkonyum klorür gözlerde tahriş meydana getirebilir. Yumuşak lenslerle temastan kaçınınız. Benzalkonyum klorür yumuşak lenslerde renk değişimi meydana getirebilir. Lensler uygulama öncesi çıkartılmalı ve uygulama sonrası en az 15 dakika takılmamalıdır. Ayrıca eşzamanlı olarak başka topikal olarak göz ilaçları kullanıldığında ilaçların uygulanmaları 15 dakika arayla gerçekleştirilmelidir.

Araç ve makine kullanımı üzerindeki etkiler

Bu ilaç uygulandıktan sonra birkaç dakika için görme yeteneğini olumsuz yönde etkilemektedir. Hasta bu nedenle trafiğe çıkmadan veya güvenliği alınmamış ortamlarda çalışmadan veya makine kullanmadan önce kısa süre beklemelidir.