ZHINCRE FORT şurup Uyarılar

Abdi İbrahim Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Zhincre Fort uyarılar, Zhincre Fort zararları, Zhincre Fort önlemler, Zhincre Fort riskler, Zhincre Fort yan etkisi, Zhincre Fort alerji, Zhincre Fort alkol, Zhincre Fort hamileler, Zhincre Fort emzirme, Zhincre Fort araç kullanımı, Zhincre Fort fazla alınırsa bilgilerini içerir.

Uyarılar

Yemeklerle birlikte kullanılabilir, fakat kalsiyum, fosfor veya fıtatça zengin besinlerle birlikte kullanımından kaçınılmalıdır. Şiddetli bulantı, kusma ya da akut hazımsızlık gelişen hastalardailacın kullanımı durdurulmalı ve doktora danışılmalıdır.

Uzun süre veya yüksek dozda alınması bakır eksikliğine neden olabilir.

ZHİNCRE Fort Şurup 5 ml’lik dozunda 0.75 g şeker ve 1 g sorbitol %70 içerir. Nadir kalıtımsal fruktoz intolerans problemi (örneğin glukoz-galaktoz malabsorbsiyonu) olanhastaların bu ilacı kullanmamaları gerekir.

ZHİNCRE Fort Şurup 5 ml’lik dozunda 10 g’dan daha az ksilitol içerir; bu dozda herhangi bir yan etki beklenmez.

ZHİNCRE Fort Şurup 5 ml’lik dozunda 1 mmol (23 mg)’dan daha az sodyum ihtiva eder; bu dozda herhangi bir yan etki gözlenmez.

ZHİNCRE Fort Şurup sodyum metil parahidroksibenzoat ve sunset yellow içerdiğinden alerjik (muhtemelen gecikmiş) sebebiyet verebilir.

Araç ve makine kullanımı üzerindeki etkiler

Hedef popülasyon üzerinde gerçekleşen araç ya da makine kullanımı ile ilişkin performansını konu alan herhangi bir araştırma yapılmamıştır.