ZESPIRA 10 mg 28 film tablet Dozu

Bilim Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Zespira dozu, Zespira dozaj, Zespira doz aşımı, Zespira uygulama, Zespira kullanım şekli, Zespira kullanımı, Zespira kullanım süresi, Zespira açmı tokmu, Zespira nedir, Zespira ne için kullanılır, Zespira nasıl kullanılır, Zespira faydaları, Zespira etkileri, Zespira günde kaç kez, Zespira sabah mı akşam mı, Zespira fazla alınırsa bilgilerini içerir.

Eklemin büyüklüğüne göre 2 ml veya daha az OSTENIL birer hafta ara ile 3 ila 5 kez eklem kavitesine enjekte edilir. Aynı anda birden fazla eklem tedavi edilebilir. Hastalığın şiddetine göre 5 intraartikuler tedavi kürünün yararlı etkileri altı ay sonra sonlanır. Gerektiğinde tedavi kürleri tekrarlanabilir.

Tedaviden önce eklem bölgesinde efuzyon olursa, efuzyonun aspire edilmesi, istirahat ve buz torbası uygulaması önerilir. OSTENIL tedavisine iki veya üç gün sonra başlanır. Kullanıma hazır OSTENIL enjektörünün içeriği ve dış yüzeyi steril saşe açılana kadar sterildir.

Steril enjektörü saşeden çıkarınız, luer lock başlığını enjektörden çıkararak steril kanül (19 veya 21G) takınız ve çevirerek tam monte ediniz. Enjeksiyondan önce hava kabarcığını enjektörden atınız.