ZELEFT 50 mg 14 film tablet Endikasyonları

Deva Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Zeleft endikasyonları, Zeleft tedavisi, Zeleft ne işe yarar, Zeleft neye yarar, Zeleft ne için kullanılır, Zeleft nedir, Zeleft faydaları, Zeleft ne ilacı, Zeleft ne zaman kullanılır, Zeleft kullananlar bilgilerini içerir.

Endikasyonlar

ZELEFT, depresyon ile birlikte görülen anksiyete semptomlan da dahil olmak üzere, depresyon tedavisinde, hastalarda mani hikayesi olsun veya olmasın, endikedir. Tatminkar bir cevabı takiben, ZELEFT tedavisine devam edilmesi, depresyonun başlangıç epizodunun nüksünün veya yeni depresyon epizodlannın oluşmasının engellenmesinde etkilidir.

ZELEFT, obsesif kompülsif bozukluk tedavisinde endikedir. Başlangıçtaki yanıtı takiben obsesif kompülsif bozukluğun uzun süreli tedavisinde, ZELEFT’in, 2 yıla kadar devamlı etkililiği, güvenliliği ve tolerabilitesi gösterilmiştir.

ZELEFT, obsesif kompülsif bozukluğu olan 6 yaşından büyük pediyatrik hastaların tedavisinde de endikedir.

ZELEFT, agorafobi ile beraber seyreden panik bozukluğu dahil olmak üzere, panik bozukluğu tedavisinde endikedir.

ZELEFT, travma sonrası stres bozukluğu (TSSB) tedavisinde endikedir.

ZELEFT, sosyal fobinin (sosyal anksiyete bozukluğu) tedavisinde endikedir. Tatminkar bir cevabı takiben, ZELEFT tedavisine devam edilmesi, sosyal fobinin başlangıç epizodunun nüksünün engellenmesinde etkilidir.