TRISEQUENS 28 tablet Nedir

Novo Nordisk Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Trisequens nedir, Trisequens ne için kullanılır, Trisequens ne ilacı, Trisequens neye yarar, Trisequens ne işe yarar, Trisequens neye iyi gelir, Trisequens kullananlar, Trisequens kullanımı, Trisequens uygulama, Trisequens etkileri, Trisequens faydaları bilgilerini içerir.

2.TRISEQUENS nedir ve ne için kullanılır?

TRISEQUENS, dişi cinsiyet hormonları olan östradiol ve noretisteron asetat içerir. Östradiol, kadınların yumurtalıklarında üretilen östradiol ile aynıdır ve doğal östrojen olarak

sınıflandırılır. Noretisteron asetat, bir diğer önemli dişi cinsiyet hormonu olan progesteron ile benzer biçimde etki gösteren sentetik bir progestagendir.

TRISEQUENS bir hormon replasman (yerine koyma) tedavisidir (HRT) ve;

• Menopozal semptomları (sıcak basmaları, gece terlemeleri, vajinal kuruluk, vs.) azaltır veya ortadan kaldırır,

• Menopoz sonrası dönemde osteoporozun (kemiklerin incelmesi) önlenmesi için onaylı olan diğer tıbbi ürünleri alamayacak durumda iseniz ve eğer gelecekte kırık oluşma riskiniz yüksek ise TRISEQUENS kullanılabilir.

65 yaş üzerindeki kadınların tedavisinde deneyimler sınırlıdır.

TRISEQUENS takvimli ve çevrimli kutu içerisinde 28 film kaplı tablet şeklinde bulunur. Mavi film kaplı tabletlerin üzerine NOVO280 kazınmıştır. Beyaz film kaplı tabletlerin üzerine NOVO281 kazınmıştır. Kırmızı film kaplı tabletlerin üzerine NOVO282 kazınmıştır.