TIOZONE 30 G krem %1 Uyarılar

Embil Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Tiozone uyarılar, Tiozone zararları, Tiozone önlemler, Tiozone riskler, Tiozone yan etkisi, Tiozone alerji, Tiozone alkol, Tiozone hamileler, Tiozone emzirme, Tiozone araç kullanımı, Tiozone fazla alınırsa bilgilerini içerir.

Uyarılar

Bakterilerle enfekte olmuş cilt hastalıklarında kullanılırken dikkat edilmelidir; ayrıca spesifik ek bir tedavi gerekebilir.

Glokom gelişebileceğinden göz çevresine uygulanmamalıdır; ayrıca ano-genital bölgeye ve/veya hasarlı cilde uygulanmamalıdır.

Topikal kortikosteroidlerin yan etki profilini minimum seviyede tutmak için günde 2 defadan fazla olmamak koşulu ile sadece etkilenen bölgeye uygulanmalıdır.

Tekrarlayan enfeksiyonları engellemek için, kişisel hijyene önem verilmelidir, iç çamaşır ve havlu, bez gibi kişisel eşyalar her gün değiştirilmelidir.

Hidrokortizon ab sorb siy onunda artış ve bunu takiben adrenal baskılama meydana gelebileceğinden, etkilenen bölge pansuman veya bez sargı ile kapatılmamalıdır.

Lokal iritasyon gelişirse, TİOZONE®’nun kullanımına ara verilmeli ve gerek görüldüğünde farklı bir tedavi uygulanmalıdır.

Araç ve makine kullanımı üzerindeki etkiler

TİOZONE® nun araç ve makine kullanma yeteneği üzerindeki etkisi bilinmemektedir.