TINAGEN deri kremi 15 G Nedir

Generica Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Tinagen nedir, Tinagen ne için kullanılır, Tinagen ne ilacı, Tinagen neye yarar, Tinagen ne işe yarar, Tinagen neye iyi gelir, Tinagen kullananlar, Tinagen kullanımı, Tinagen uygulama, Tinagen etkileri, Tinagen faydaları bilgilerini içerir.

2.TINAGEN nedir ve ne için kullanılır?

1. TİNAGEN nedir ve niçin kullanıkr?

TİNAGEN, ağır iltihabi veya egzamalarla birlikte seyreden (örneğin ellerde; parmak aralan, kasık ve genital bölgelerde) derinin yüzeysel mantar enfeksiyonlannm başlangıç veya ara tedavisi için kullanılır.

TİNAGEN’in ambalaj büyüklüğü 15 g’dır ve 1 g TİNAGEN 10 mg izokonazol nitrat ve 1 mg diflukortolon valerat etkin maddelerini içerir.

İzokonazol nitrat; derinin yüzeysel mantar hastalıklarının tedavisi için kullanılır. Birçok mikroba karşı etkilidir; dermatofitlere, mayalara, maya benzeri mantarlara (Pitriyasis versicoloEa neden

olan organizmalar da dahil), küflere aynca kırmızı, kahverengi lekelerle belirgin bulaşıcı bir deri hastalığı olan Erythrasma'ya sebep olan organizmalara karşı da etkilidir*

Diflukortolon valerat; derinin iltihabi ve alerjik durumlarında iltihabı önler ve kaşıntı, yanma, sızı gibi şikayetleri giderir.