TEARS NATURALE 15 ml oft. sol. Zararları

Alcon Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Tears Naturale zararları, Tears Naturale önlemler, Tears Naturale riskler, Tears Naturale uyarılar, Tears Naturale yan etkisi, Tears Naturale istenmeyen etkiler, Tears Naturale cinsel, Tears Naturale etkileri, Tears Naturale tedavi dozu, Tears Naturale aç mı tok mu, Tears Naturale hamilelik, Tears Naturale emzirme, Tears Naturale alkol, Tears Naturale kullanımı bilgilerini içerir.

İstenmeyen etkiler

Klinik çalışmalarda, TEARS NATURALE II ile ilişkili hiçbir ciddi oftalmik veya sistemik istenmeyen etki rapor edilmemiştir.

Aşağıda yer alan istenmeyen etkiler tedaviye bağlı olarak değerlendirilmiştir ve şu şekilde sınıflandırılmışlardır: çok yaygın (>1/10); yaygın (>1/100 ila <1/10); yaygın olmayan (>1/1,000 ila <1/100); seyrek (>1/10,000 ila <1/1000); çok seyrek (<1/10,000), bilinmiyor (eldeki verilerden hareketle tahmin edilemiyor). Her bir sıklık grubunda istenmeyen etkiler en şiddetliden en az şiddetliye doğru bir sırayla sunulmaktadır.

Bugüne kadar oldukça az sayıda ciddi olmayan spontan istenmeyen etkiler rapor edilmiştir, en sık rapor edilenler: etkisizlik, oküler rahatsızlık, oküler iritasyon ve oküler hiperemi. Bunların görülme sıklığı çok seyrektir (<1/10,000).

Göz hastalıkları:

Çok seyrek: oküler rahatsızlık, oküler iritasyon, oküler hiperemi

Sistemik etkiler:

Tüm vücut