SULCID IM 250 mg 1 flakon Endikasyonları

Ulagaylar Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Sulcid endikasyonları, Sulcid tedavisi, Sulcid ne işe yarar, Sulcid neye yarar, Sulcid ne için kullanılır, Sulcid nedir, Sulcid faydaları, Sulcid ne ilacı, Sulcid ne zaman kullanılır, Sulcid kullananlar bilgilerini içerir.

Endikasyonlar

SULCID duyarlı mikroorganizmaların neden olduğu enfeksiyonlarda endikedir. Tipik endikasyonlan arasında sinüzit, otitis media, epiglottit, bakteriyel pnömoniler dahil tist ve alt solunum yolu enfeksiyonlan; idrar yolu enfeksiyonlan ve piyelonefrit; peritonit, kolesistit, endometrit ve pelvik selülit dahil intraabdominal enfeksiyonlar; bakteriyel septisemi; deri, yumuşak doku, kemik ve eklem enfeksiyonlan ve gonokok enfeksiyonlan bulunur.

SULCİD abdominal veya pelvik cerrahi müdahale yapılan ve periton kontaminasyonu ihtimali olan hastalarda post operatif yara enfeksiyon insidansını azaltmak üzere perioperatif olarak da kullanılabilir. Post operatif sepsisi azaltmak amacıyla, gebeliğin sonlandınlması veya sezaryen ameliyatı sonrası SULCID profılaktik olarak kullanılabilir.