STAGE 20 mg 28 film tablet {8699514090502} Nedir

Abdi İbrahim Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Stage nedir, Stage ne için kullanılır, Stage ne ilacı, Stage neye yarar, Stage ne işe yarar, Stage neye iyi gelir, Stage kullananlar, Stage kullanımı, Stage uygulama, Stage etkileri, Stage faydaları bilgilerini içerir.

2.STAGE nedir ve ne için kullanılır?

STAGE, 28 ve 90 tabletlik ambalajlarda sunulmaktadır.

STAGE, "statinler" adı verilen gruba dahil bir ilaçtır. Kanda bulunan, lipid adı verilen yağ maddelerinin kan seviyelerini düzeltmek için kullanılır. Kandaki lipidlerin en fazla bilineni kolesteroldür.

Kanda bulunan kolesterolün değişik tipleri vardır. "Kötü" kolesterol (LDL-K) ve "iyi" kolesterol (HDL-K). STAGE kötü kolesterolü azaltır, iyi kolesterolü arttırır.

Reçetenize STAGE yazıldı, çünkü kolesterol düzeyiniz yüksek bulundu. Yani, kalp krizi veya inme riski taşıyorsunuz.

Statin almanız önerildi, çünkü kolesterol düzeylerinizi düzeltmek için beslenme şeklini değiştirmeniz ve daha fazla egzersiz yapmanız yeterli olmadı.

STAGE, vücudunuzun kötü kolesterol üretmesinin önlenmesi ve kötü kolesterolün kanınızdan uzaklaştırılması için vücudunuza yardımcı olur.

STAGE almaya devam etmek neden önemlidir?

Kolesterolünüz istenen düzeye gelse bile STAGE almaya devam etmeniz gerekir. Çünkü STAGE, kolesterol düzeyinizin yeniden yükselmesine engel olur. Ancak, doktorunuz kesmenizi söylerse veya hamile kalırsanız ilacı kullanmayınız.

STAGE aldığınız sürece, kolesterol düşürücü beslenme düzeninize ve egzersizlerinize devam ediniz.

İnsanların çoğu, yüksek kolesterolden etkilenmediklerini düşünürler, çünkü bu durum nedeniyle bir belirti hissetmezler. Ama bu durum tedavi edilmezse, yağlı artıklar kan damarlarınızın çeperlerinde birikir ve damarlarınızı daraltır.

Bazen, daralan bu damarlar tıkanabilir. Kalbe ve beyine kan gitmezse, kalp krizi veya inme ortaya çıkabilir. Kolesterol düzeylerinizi düzeltirseniz, kalp krizi geçirme veya inme riskinizi azaltmış olursunuz.