SILINA 1000 mg 16 tablet Endikasyonları

Bilim Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Silina endikasyonları, Silina tedavisi, Silina ne işe yarar, Silina neye yarar, Silina ne için kullanılır, Silina nedir, Silina faydaları, Silina ne ilacı, Silina ne zaman kullanılır, Silina kullananlar bilgilerini içerir.

Endikasyonlar

SİLİNA; duyarlı mikroorganizmaların etken olduğu çeşitli enfeksiyon hastalıklarının tedavisinde, aşağıda belirtilen durumlarda kullanılır:

Genitoüriner sistem enfeksivonlan: E.coli, Proteus mirabilis, Enterokoklar, Shigella sp, Salmoneİia typhi ve diğer Salmonella türlerinde hassas olduğunda penisilinaz üretmeyen Neisseria gonorrhoeae kökenlerinin etken olduğu enfeksiyonlar.

Solunum yolu enfeksivonlan: Penisilinaz üretmeyen stafilokoklar, beta laktamaz üretmeyen Haemophilus influenzae ve Streptococcus pneumoniae dahil diğer streptokokların etken olduğu enfeksiyonlar.

Gastrointestinal sistem enfeksivonlan: E coli, Proteus mirabilis, Enterokoklar, Shigella sp, Salmonella typhi ve diğer Salmonella türlerinin hassas olduğu gösterildiğinde, bu mikroorganizmaların etken olduğu enfeksiyonlar.

Menenjit: Ampisiline hassas, Neisseria menengitidis kökenlerinin etken olduğu enfeksiyonlar.

Gerektiğinde enfeksiyonun yerine göre gerekli cerrahi müdahaleler uygulanmalıdır.