REMERON 30 mg 28 tablet {Merck} Saklanması

Merck Sharp Dohme Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Remeron saklanması, Remeron muhafazası, Remeron soğuk, Remeron nem, Remeron karanlık, Remeron ambalaj, Remeron çocuklardan saklanması, Remeron son kullanma tarihi, Remeron firması, Remeron kullanma talimatı, Remeron üretici firma bilgilerini içerir.

5.REMERON'in saklanması

REMERON’u çocukların göremeyeceği, erişemeyeceği yerlerde ve ambalajında saklayınız. Son kullanma tarihiyle uyumlu olarak kullanınız.

Ambalajdaki son kullanma tarihinden sonra REMERON'i kullanmayınız.

Tabletleri orijinal ambalajı içerisinde, ışıktan ve rutubetten korumak için kuru bir yerde, 30°C’in altında oda sıcaklığında saklayınız.

Çevreyi korumak amacıyla kullanmadığınız REMERON’u şehir suyuna veya çöpe atmayınız. Bu konuda eczacınıza danışınız.

Ruhsat sahibi:

Merck Sharp Dohme İlaçları Ltd. Şti Levent - İSTANBUL

Üretim yeri:

Santa Farma İlaç San. A.Ş.

P.K. 262, 34361 Şişli/İSTANBUL

1

REMERON’un uzun süreli kullanımının ardından aniden kesilmesi yoksunluk belirtileride denilen geri çekilme belirtilerine yol açabilir. Bu belirtiler arasında sersemlik,huzursuzluk, kaygı, baş ağrısı ve bulantı yer almaktadır. Doktorunuz ilacın dozunu yavaşyavaş azaltarak tedaviyi sonlandıracaktır.

2

Karbamazepin ve fenitoin gibi epilepsi (sara) ilaçları, rifampisin gibi tüberkülozilaçları; bu ilaçlar REMERON ile birlikte kullanıldıkları zaman, kandaki REMERONmiktarını azaltabilir. Bu ilaçları kullanıyorsanız, doktorunuzu bilgilendiriniz. Bu ilaçlarla