REFCON DOUBLE ACTION oral süspansiyon 200 ml Yan Etkileri

Vefa Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Refcon yan etkileri, Refcon etkileri, Refcon zararları, Refcon belirtileri, Refcon uyarılar, Refcon önlemler, Refcon kilo aldırırmı, Refcon zayıflatırmı, Refcon zehirlenmesi, Refcon cinsellik, Refcon sorunlar, Refcon uykusuzluk, Refcon bağımlılık, Refcon bırakma bilgilerini içerir.

4.Olası yan etkiler nelerdir ?

Tüm ilaçlar gibi REFCON DOUBLE ACTION’in içeriğinde bulunan maddelere duyarlı olan kişilerde yan etkiler olabilir.

Aşağıdakilerden biri olursa, REFCON DOUBLE ACTIONT kullanmayı durdurunuz ve DERHAL doktorunuza bildiriniz veya size en yakın hastanenin acil bölümüne başvurunuz:

  • Vücudunuzun herhangi bir yerinde giderek artan kızarıklıklar olabilir.
  • Eller, ayaklar, bilekler, yüz ve dudakların şişmesi ya da
  • Özellikle ağız veya boğazın yutmayı veya nefes almayı zorlaştıracak şekilde şişmesi Bunların hepsi çok ciddi yan etkilerdir.
  • Eğer bunlardan biri sizde mevcut ise, sizin REFCON DOUBLE ACTION’a karşı ciddi aleıjiniz var demektir. Acil tıbbi müdahaleye veya hastaneye yatırılmanıza gerek olabilir.

    Bu çok ciddi yan etkilerin hepsi oldukça seyrek görülür.

    Aşağıdakilerden herhangi birini farkederseniz, doktorunuza söyleyiniz:

    (Belirtilen dozların üzerinde ilaç kullanmanız durumunda)

  • Alkaloz (kanın asitlik oranımn düşmesi), hiperkalsemi (kandaki kalsiyum oramnın yükselmesi), asit reboundu (yemek yedikten sonra midedeki asit seviyesinin yükselmesi)
  • Süt alkali sendromu (aşırı miktarda ve uzun süre süt alımına bağlı olarak laboratuvar testlerinde kan kalsiyumunda artış, asit seviyesinde azalma, kan azotunda artış ve böbrekte kalsiyum taşı oluşumu görülmesi)
  • Kabızlık

Bunlar REFCON DOUBLE ACTION’ın hafif yan etkileridir.

Yan etkilerin raporlanması