PROCALUT 150 mg 28 film tablet Dozu

Koçak Farma Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Procalut dozu, Procalut dozaj, Procalut doz aşımı, Procalut uygulama, Procalut kullanım şekli, Procalut kullanımı, Procalut kullanım süresi, Procalut açmı tokmu, Procalut nedir, Procalut ne için kullanılır, Procalut nasıl kullanılır, Procalut faydaları, Procalut etkileri, Procalut günde kaç kez, Procalut sabah mı akşam mı, Procalut fazla alınırsa bilgilerini içerir.

Uygulama şekli

Pozoloji/ııygulama sıklığı ve sfiresi:

Yaşlılar da dahil yetişkin erkeklerde günde 1 defa 1 tablet (150 mg) kullanılır. PROCALUT, en az 2 yıl boyunca veya hastalık ilerlemeye başlayıncaya kadar sürekli olarak kullanılmalıdır.

Uygulama şekli:

Oral yolla kullanılır.

özel popülasyonlara ilişkin ck bilgiler.

Böbrek/Karaciğer yetmezliği:

Böbrek yetmezliği olan hastalarda doz ayarlaması gerekli değildir.

Hafif şiddette karaciğer yetmezliği olan hastalarda doz ayarlaması gerekli değildir. Orta şiddette veya ciddi karaciğer yetmezliği olan hastalarda birikim artabilir (bkz. Bölüm

Pediyatrik popülasyon:

PROCALUT çocuklarda kontrendikedir.

Geriyatrik popülasyon:

Doz aşımı ve tedavisi

İnsanlarda doz aşımıyla ilgili deneyim yoktur. Spesifik bir antidot mevcut olmadığından, semptomatik tedavi uygulanmalıdır. Bikalutamid, proteinlere yüksek oranda bağlandığından ve idrara değişmeksizin hiç çıkmadığından diyaliz, doz aşımı tedavisinde yardımcı otamayabilir.

Genel destek bakımı ve bu arada yaşam belirtilerinin sık sık izlenmesi gerekir.