POLIMISIN oft. 3.5 gr merhem Dozu

Koçak Farma Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Polimisin dozu, Polimisin dozaj, Polimisin doz aşımı, Polimisin uygulama, Polimisin kullanım şekli, Polimisin kullanımı, Polimisin kullanım süresi, Polimisin açmı tokmu, Polimisin nedir, Polimisin ne için kullanılır, Polimisin nasıl kullanılır, Polimisin faydaları, Polimisin etkileri, Polimisin günde kaç kez, Polimisin sabah mı akşam mı, Polimisin fazla alınırsa bilgilerini içerir.

Uygulama şekli

Doktor tarafından başka şekilde tavsiye edilmediği takdirde cilt özenli bir şekilde temizlendikten sonra steril bir gazlı bez üzerine konulan merhem hasta bölgeye günde en az 2-3 kez uygulanır.Merhem hasta yüzey ile sürekli temas halinde bırakılmalıdır. Tedavi süresi enfeksiyonun şiddetive türüne bağlı olup, birkaç günle birkaç hafta arasında değişebilir.

Tedavinin erken kesilmesi durumunda patojen organizmanın yeniden üremesi söz konusu olacağından tam şifa sağlanana kadar tedaviye devam edilmelidir.

Uygulama şekli:

POLİMİSİN deri merhemi sadece lokal olarak uygulanmalıdır.

Haricen kullanılır ve yalnız deriye uygulanır.

Özel popfilasyonlara ilişkin ek bilgiler:

Böbrek/karaciğer yetmezliği:

Mevcut değildir.

Pediyatrik popttlasyon:

Mevcut değildir.

Geriyatrik popttlasyon:

Mevcut değildir.

Doz aşımı ve tedavisi

Oksitetrasiklinin topikal kullanımında, doz aşımına dair olgu bildirilmemiştir. Uygun, spesifik bir antidotu mevcut değildir. Doz aşımı durumlarında; ilaca devam edilmemeli, semptomatiktedaviye başlanmalı ve destekleyici önlemler başlatılmalıdır.