PIOFORCE 45 mg 90 tablet Endikasyonları

Biofarma Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Pioforce endikasyonları, Pioforce tedavisi, Pioforce ne işe yarar, Pioforce neye yarar, Pioforce ne için kullanılır, Pioforce nedir, Pioforce faydaları, Pioforce ne ilacı, Pioforce ne zaman kullanılır, Pioforce kullananlar bilgilerini içerir.

Endikasyonlar

Ürün, Tip 2 Diabetes Mellitus tedavisinde aşağıdaki durumlarda endikedir:
Monoterapi olarak

- Diyet ve egzersiz ile yeterli glisemik kontrol sağlanamayan hastalarda yalnızca kontrendikasyonlar ya da intolerans nedeniyle metformin kullanımının uygun olmadığı durumlarda monoterapi olarak kullanılır.

İkili oral tedavi olarak

- Metforminin tolere edilebilen maksimum oral monoterapi dozunun kullanılmasına rağmen yeterli glisemik kontrol sağlanamayan hastalarda metformin ile kombine edilerek kullanılır.

- Yalnızca metformine intolerans gösteren ya da metforminin kontrendike olduğu hastalarda, sülfonilürelerin tolere edilebilen maksimum oral monoterapi dozları kullanılmasına rağmen glisemik kontrolün yetersiz olduğu durumlarda sülfonilüreler ile kombine olarak kullanılabilir.

Üçlü oral tedavi olarak

- İkili oral tedaviye rağmen yeterli glisemik kontrol sağlanamayan hastalarda, metformin ve bir sülfonilüre ile birlikte kombine olarak kullanılabilir.