OFERTA 7.5 mg 28 film tablet Nedir

Sanovel Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Oferta nedir, Oferta ne için kullanılır, Oferta ne ilacı, Oferta neye yarar, Oferta ne işe yarar, Oferta neye iyi gelir, Oferta kullananlar, Oferta kullanımı, Oferta uygulama, Oferta etkileri, Oferta faydaları bilgilerini içerir.

2.OFERTA nedir ve ne için kullanılır?

OFERTA, 28 ve 84 film tablet içeren blister ambalajlarda takdim edilir. OFERTA, yuvarlak ve beyaz renkli film kaplı tabletlerdir.

OFERTA antipsikotikler adı verilen bir ilaç grubuna aittir.

OFERTA, gerçekte var olmayan şeyleri duymak, görmek veya hissetmek, yanlış inanışlar, anormal şüphecilik, içine kapanmak gibi semptomların eşlik ettiği bir hastalığın tedavisinde kullanılır. Ayrıca bu hastalığı yaşayan hastalar kendilerini depresif, endişeli veya gergin hissedebilirler.

OFERTA, coşkulu ve fazlasıyla enerjik hissetme, normalden çok daha az uykuya ihtiyaç duyma, birbirini kovalayan fikirler öne sürerek çok hızlı konuşma ve bazen aşırı sinirlilik gibi semptomların eşlik ettiği bir durumu tedavi etmek için kullanılır. Ayrıca bu durumla birlikte olabilen duygudurum iniş (deprese) ve çıkışlarını engelleyen bir duygudurum dengeleyicidir. OFERTA benzer durumların tedavisi için 13-17 yaş arasındaki ergen hastalarda da kullanılabilir.