NEUROVIT 50 enterik tablet Dozu

Bilim Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Neurovit dozu, Neurovit dozaj, Neurovit doz aşımı, Neurovit uygulama, Neurovit kullanım şekli, Neurovit kullanımı, Neurovit kullanım süresi, Neurovit açmı tokmu, Neurovit nedir, Neurovit ne için kullanılır, Neurovit nasıl kullanılır, Neurovit faydaları, Neurovit etkileri, Neurovit günde kaç kez, Neurovit sabah mı akşam mı, Neurovit fazla alınırsa bilgilerini içerir.

Uygulama şekli

Pozoloji/Uygulama sıklığı ve süresi:

Doktor tarafından başka bir şekilde tavsiye edilmediği takdirde;

12 yaş ve üstü çocuklar ve yetişkinler için: Günde 1 enterik tablet

Ürün, genellikle bir ile birkaç hafta için reçete edilir. Bazı durumlarda, doktor, tedavi süresini birkaç ay daha uzatabilir.

Uygulama şekli:

Enterik-kaplı tabletler oral yolla alınmalı ve sıvıyla beraber bütün olarak yutulmalıdır.

Özel popülasyonlara ilişkin ek bilgiler:

Böbrek/Karaciğer yetmezliği: Yüksek dozda B vitaminleri içerdiğinden renal veya hepatik yetmezliği bulunan hastalarda kontrendikedir (4.3 bölümüne bakınız).

Pediyatrik popülasyon: Yüksek dozda B vitaminleri içerdiğinden 12 yaş altındaki çocuklarda kontrendikedir (4.3 bölümüne bakınız).

Geriyatrik popülasyon: Özel bir doz önerisi verilmemiştir.

Diğer: Yüksek dozda B vitaminleri içerdiğinden hamilelikte ve laktasyon sırasında kontrendikedir (4.3 bölümüne bakınız).

Doz aşımı ve tedavisi

Bu ürünün önerildiği şekliyle kullanılması halinde bir doz aşımına neden olabileceğine dair hiç bir kanıt yoktur.

Bir doz aşımı vakası kapsamında ortaya çıkan semptomlar, duyusal nöropati ve nöropati sendromları, bulantı, baş ağrısı, parestezi, somnolanstır. Tedavi durdurulduğu taktirde etkilerdüzelir.