NEORECORMON 2000 IU 6 hazır şırınga Nedir

Roche Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Neorecormon nedir, Neorecormon ne için kullanılır, Neorecormon ne ilacı, Neorecormon neye yarar, Neorecormon ne işe yarar, Neorecormon neye iyi gelir, Neorecormon kullananlar, Neorecormon kullanımı, Neorecormon uygulama, Neorecormon etkileri, Neorecormon faydaları bilgilerini içerir.

2.NEORECORMON nedir ve ne için kullanılır?

NEORECORMON, deri altına veya damar içine enjeksiyon için hazırlanmış berrak, renksiz bir solüsyondur. Kırmızı kan hücrelerinin yapımını teşvik eden, epoetin beta isimli bir hormon içerir. Epoetin beta özel bir genetik teknoloji ile üretilir ve eritropoietin doğal hormonu ile tam olarak aynı yolla çalışır. Bir paketinde 6 adet NEORECORMON 20000 IU enjeksiyon için hazır şırınga ve 6 adet 27G1/2 iğne içerir.

NEORECORMON

  • Diyalize (kanın temizlenmesi işlemine) giren veya henüz diyalize girmemiş hastalarda süregelen böbrek yetmezliğinden kaynaklanan kansızlığın tedavisinde (renal anemi) kullanılır.
  • Kemik iliğinin yeterli sayıda sağlıklı kan hücresi üretememesi ile karakterize bir hastalık olan myelodisplastik sendromda kullanılır.