MYCOSPOR % 1 10 gr krem Nedir

Bayer Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Mycospor nedir, Mycospor ne için kullanılır, Mycospor ne ilacı, Mycospor neye yarar, Mycospor ne işe yarar, Mycospor neye iyi gelir, Mycospor kullananlar, Mycospor kullanımı, Mycospor uygulama, Mycospor etkileri, Mycospor faydaları bilgilerini içerir.

2.MYCOSPOR nedir ve ne için kullanılır?

  • MYCOSPOR ’un içeriğindeki etkin madde bifonazoldür. Bifonazol etkin maddesi, imidazol türevi adı verilen bir ilaç grubuna dahildir. Bu gruptaki ilaçlar mantar tedavisinde kullanılır.
  • MYCOSPOR , 10 gramlık tüpler içinde kullanıma sunulmuştur. 1 gram krem 0,01 gram bifonazol (etkin madde) içerir.
  • • MYCOSPOR, dermatofitler, mayalar, küfler ve Malassezia furfur gibi mantarların neden olduğu derideki mantar enfeksiyonlarının ve Corynebacterium minutissimum adlı bakterinin neden olduğu deri hastalıklarının tedavisinde kullanılır.

    MYCOSPOR , örneğin el ve ayaklarda oluşan mantar enfeksiyonları (atlet ayağı, tinea manus), deri ve deri kıvrımlarındaki mantar enfeksiyonları (tinea corporis, tinea inguinalis), pityriasis versicolor (Malassezia furfur adlı bir mantarın neden olduğu bir mantar hastalığı); yüzeysel kandidiyazis (Candida türünden bir mantarın neden olduğu enfeksiyon), erythrasma (Corynebacterium minutissimum isimli mikroorganizmanın neden olduğu bir cilt hastalığı) tedavisinde kullanılır.