MEIACT 200 mg 20 film tablet {Mecom} Endikasyonları

Mecom Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Meiact endikasyonları, Meiact tedavisi, Meiact ne işe yarar, Meiact neye yarar, Meiact ne için kullanılır, Meiact nedir, Meiact faydaları, Meiact ne ilacı, Meiact ne zaman kullanılır, Meiact kullananlar bilgilerini içerir.

Endikasyonlar

MEİACT; erişkinlerde ve adolesanlarda (12 yaş ve üzeri), aşağıda belirtilen durumlarda, duyarlı mikroorganizmaların neden olduğu, hafif ve orta dereceli infeksiyonların tedavisinde endikedir.

• Kronik bronşitin akut bakteriyel alevlenmesi:

Haemophilus influenzae (P-laktamaz üreten suşlar dahil), Haemophilus parainfluenzae (P- laktamaz üreten suşlar dahil), Streptococcus pneumoniae (sadece penisiline duyarlı suşlar) veya Moraxella catarrhalis’in (P-laktamaz üreten suşlar) neden olduğu olgularda.

• Toplumdan kazanılmış pnömonilerin tedavisinde:

Haemophilus influenzae (P-laktamaz üreten suşlar dahil), Haemophilus parainfluenzae (P- laktamaz üreten suşlar dahil), Streptococcus pneumoniae (sadece penisiline duyarlı suşlar) ya da Moraxella catarrhalis’in (P-laktamaz üreten suşlar) neden olduğu olgularda.

• Farenjit / Tonsillit / Sinüzit:

Çoğunlukla Streptococcus pyogenes’in neden olduğu olgularda.

• Deri ve yumuşak doku infeksiyonları:

Staphylococcus aureus (P-laktamaz üreten suşlar dahil) veya Streptococcus pyogenes’in neden olduğu komplikasyonsuz olgularda.