MAXIPEN 500 mg IV enjeksiyon ve infüzyon için toz içeren 1 flakon Nedir

Abdi İbrahim Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Maxipen nedir, Maxipen ne için kullanılır, Maxipen ne ilacı, Maxipen neye yarar, Maxipen ne işe yarar, Maxipen neye iyi gelir, Maxipen kullananlar, Maxipen kullanımı, Maxipen uygulama, Maxipen etkileri, Maxipen faydaları bilgilerini içerir.

2.MAXIPEN nedir ve ne için kullanılır?

  • MAXİPEN hafif sarımsı beyaz steril toz halinde bromobutil kauçuk tıpa ve flip-offalüminyum kapak ile kapatılmış 25 mİ Tip III cam flakonda sunulmaktadır. Her kutuda500 mg meropenem içeren 1 adet flakon bulunmaktadır.
  • MAXİPEN karbapenem antibiyotikleri isimli ilaç sınıfından meropenem maddesini içerenbir ilaçtır. Bu ilaç vücudunuzda ciddi enfeksiyonlara sebep olabilecek birçok bakteriyiöldürebilir.
  • MAXİPEN, akciğerlerde, idrar yolları ve böbreklerde, karında, deride, beyinde(menenjit), kadın üreme organlarında (doğumdan sonra oluşabilecek enfeksiyonlar dadahil) ve bütün vücudu kapsayabilecek kan enfeksiyonlarının tedavisinde kullanılır.MAXİPEN ayrıca enfeksiyonlara karşı bağışıklıkları düşük olan ve enfeksiyonun sebebibilinmeyen bazı hastalarda da kullanılır.