KONAZOL MEDIKAL %2 100 ml şampuan Yan Etkileri

Kurtsan Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Konazol yan etkileri, Konazol etkileri, Konazol zararları, Konazol belirtileri, Konazol uyarılar, Konazol önlemler, Konazol kilo aldırırmı, Konazol zayıflatırmı, Konazol zehirlenmesi, Konazol cinsellik, Konazol sorunlar, Konazol uykusuzluk, Konazol bağımlılık, Konazol bırakma bilgilerini içerir.

4.Olası yan etkiler nelerdir ?

Tüm ilaçlar gibi KONAZOL MEDIKAL’in içeriğinde bulunan maddelere duyarlı olan kişilerde yan etkiler olabilir.

Aşağıdakilerden biri olursa KONAZOL‘u kullanmayı durdurunuz ve DERHAL doktorunuza bildiriniz veya size en yakın hastanenin acil bölümüne başvurunuz:

-Yüz, ağız ve boğazda şişme, kurdeşen ile birlikte nefes darlığı şeklinde şiddetli alerjik reaksiyonlar. KONAZOL Medikal Şampuan ile bu türlü reaksiyon görülmemiş olmakla birlikte, her ilaçta olduğu gibi görülmesi mümkündür.

Bunların hepsi çok ciddi yan etkilerdir.

Eğer bunlardan sizde mevcut ise, sizin KONAZOL’a karşı ciddi alerjiniz var demektir. Acil tıbbi müdahaleye veya hastaneye yatırılmanıza gerek olabilir.

Bu ciddi yan etkilerin hepsi oldukça seyrek görülür.

Aşağıdakilerden herhangi birini fark ederseniz, hemen doktorunuza bildiriniz veya size en yakın hastanenin acil bölümüne başvurunuz:

KONAZOL Medikal Şampuan‘ın şimdiye kadar ciddi bir yan etkisi görülmemiştir. Aşağıdakilerden herhangi birini fark edersiniz, doktorunuza söyleyiniz:

Diğer şampuanlarda olduğu gibi, KONAZOL Medikal Şampuan kullanımı sırasında da uygulanan yerlerde bölgesel yanma hissi, kaşıntı veya kontakt dermatit (tahriş ya da alerji sonucu) görülebilir. Saçlarda yağlanma ve kuruma görülebilir, ancak bu reaksiyonlar seyrektir.

Ender olarak, özellikle saçları kimyasal nedenlerle hasar görmüş olanlarda ve kırlaşmış saçlılarda saç renginde değişiklik beklenebilir.

Aşağıdaki yan etkiler KONAZOL Medikal Şampuan piyasaya verildikten sonra çok seyrek olarak bildirilmiştir.(10,000 kişide 1 ‘den az):

-Aşırı duyarlılık

-Saç dökülmesi, deri döküntüleri, kurdeşen, cilt tahrişi, ciltte kuruluk -Uygulama bölgesinde reaksiyonlar Bunlar KONAZOL ‘ün hafif yan etkileridir.

Yan etkilerin raporlanması

Kremin uygulandığı yerlerde hafif kaşıntı görülebilir. Şampuan; nadiren lokal irritasyon görülebilir.