KETORAL % 2 40 gr krem Dozu

Bilim Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Ketoral dozu, Ketoral dozaj, Ketoral doz aşımı, Ketoral uygulama, Ketoral kullanım şekli, Ketoral kullanımı, Ketoral kullanım süresi, Ketoral açmı tokmu, Ketoral nedir, Ketoral ne için kullanılır, Ketoral nasıl kullanılır, Ketoral faydaları, Ketoral etkileri, Ketoral günde kaç kez, Ketoral sabah mı akşam mı, Ketoral fazla alınırsa bilgilerini içerir.

Uygulama şekli

Pozoloji ve uygulama sıklığı:

Ketokonazol krem yetişkinlerde kullanım içindir.

Tinea pedis: KETORAL deri kremi etkilenen bölgeye günde 2 kez uygulanmalıdır. Hafif enfeksiyonlar için tedavinin olağan süresi 1 haftadır. Daha şiddetli ya da yaygın (örneğin ayakkenarlarını veya tabanını işgal eden) enfeksiyonların tedavisinde bütün işaretler vesemptomlar ortadan kalktıktan sonra nüksü önlemek için birkaç gün kadar tedaviye devamedilmelidir.

Diğer enfeksiyonlar için: KETORAL deri kremi enfeksiyonun şiddetine bağlı olarak etkilenen bölgeye günde 1 ya da 2 kez uygulanmalıdır. Tedavi bütün işaretler ve semptomlar ortadankalktıktan sonra birkaç gün kadar devam etmelidir. Tedavinin olağan süresi tinea versicoloriçin 2-3 hafta, tinea corporis için ise 3-4 haftadır.

4 haftadan sonra hiçbir klinik gelişme yoksa teşhis tekrar düşünülmelidir. Hijyen ile ilgili olarak genel ölçümler enfeksiyonun kontrol kaynaklan için gözlemlenmelidir.

Seboreik dermatit kronik bir durumdur ve yüksek olasılıkla nükseder.

Uygulama şekli:

KETORAL deri kremi, sadece topikal olarak uygulanır. Krem yağlı değildir ve giysilerde leke bırakmaz.

Doz aşımı ve tedavisi

Topikal uygulama

Aşın topikal uygulama, eritem, ödem ve yanma hissine yol açabilirse de bu belirtiler tedavinin kesilmesiyle kendiliğinden kaybolur.

Ağız yoluyla alım

Yanlışlıkla ağız yolundan alınması durumunda destekleyici ve semptomatik önlemler alınmalıdır.