KETODERM %2 krem 30 gr Dozu

Terra Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Ketoderm dozu, Ketoderm dozaj, Ketoderm doz aşımı, Ketoderm uygulama, Ketoderm kullanım şekli, Ketoderm kullanımı, Ketoderm kullanım süresi, Ketoderm açmı tokmu, Ketoderm nedir, Ketoderm ne için kullanılır, Ketoderm nasıl kullanılır, Ketoderm faydaları, Ketoderm etkileri, Ketoderm günde kaç kez, Ketoderm sabah mı akşam mı, Ketoderm fazla alınırsa bilgilerini içerir.

Uygulama şekli

Pozoloji / uygulama sıklığı:

Kütanöz kandidoz. tinea corporis. tinea cruris. tinea manus. tinea pedis ve tinea (pityriasis) versicolor: KETODERM’in enfekte bölge üzerine ve yakın çevresine günde bir kez uygulanması önerilir.

Seboreik dermatit: KETODERM’in, enfeksiyonun şiddetine bağlı olarak enfekte bölge üzerine günde bir ya da iki kez uygulanır.

Uygulama süresi

Tedaviye yeterli bir süre, en azından tüm belirtilerin tamamen kaybolmasından birkaç gün sonrasına kadar devam edilmelidir. 4 haftalık tedaviye rağmen klinik olarak herhangi bir düzelme saptanamazsa, tam yeniden gözden geçirilmelidir. Enfeksiyon kaynaklarım ortadan kaldırmak ve re-enfeksiyonu önlemek için genel hijyen kurallarına uyulmalıdır.

Olağan tedavi süresi, tinea versicolor’da 2-3 hafta, maya enfeksiyonlarında 2-3 hafta, tinea cruruis’te 2-4 hafta, tinea corporis’te 3-4 hafta, tinea pedis’te 4-6 haftadır.

Seboreik dermatitte tedavi süresi ortalama 2-4 haftadır. Seboreik dermatitin idame tedavisinde haftada bir ya da iki kez uygulamr.

Uygulama şekli

Doz aşımı ve tedavisi

Topikal uygulama

Aşm topikal uygulama, eritem, ödem ve yanma hissine yol açabilirse de bu belirtiler tedavinin kesilmesiyle kendiliğinden kaybolur.

Ağız voluvla alım

Yanlışlıkla ağız yolundan alınması durumunda destekleyici ve semptomatik önlemler alınmalıdır.