KERASAL FORT % 10 50 gr pomad Uyarılar

Orva Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Kerasal uyarılar, Kerasal zararları, Kerasal önlemler, Kerasal riskler, Kerasal yan etkisi, Kerasal alerji, Kerasal alkol, Kerasal hamileler, Kerasal emzirme, Kerasal araç kullanımı, Kerasal fazla alınırsa bilgilerini içerir.

Potansiyel toksisite sonucunu doğurabilecek yükselmiş salisilat düzeylerine neden olabilecek ilçalarla birlikte kullanılmamaldır. 12 yaşından küçük çocuklarda karaciğer ve böbrek yetmezliği olan hastalarda, uygulama düzeyi sınırlı tutulmalı ve hasta salisilat toksisitesi göstergeleri(başdönmesi, kusma, uyuşukluk hali, işitmenin yitirilmesi, tinnitus, letarji, hyperpnea, diyare, psikolojik dengesizlik) açısından kontrol altında tutulmalıdır. Salisilik asit toksisitesi göstergeleri tespit edildiği takdirde kullanıma ara verilmelidir.
Küçük çocuklarda ve hamilelerde geniş yüzeyli uygulamalardan kaçınılmalıdır. Aşırı iltihabi durumlarda irritasyona neden olabileceğinden bu durumlarda ve derideki pullanma sona erdikten sonra kullanılmamalıdır. Haricen kullanılır. Gözlerle etmasından sakınılmalıdır.