KARDOZIN 4 mg 20 tablet Endikasyonları

Deva Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Kardozin endikasyonları, Kardozin tedavisi, Kardozin ne işe yarar, Kardozin neye yarar, Kardozin ne için kullanılır, Kardozin nedir, Kardozin faydaları, Kardozin ne ilacı, Kardozin ne zaman kullanılır, Kardozin kullananlar bilgilerini içerir.

Endikasyonlar

Benign Prostat Hİperplazİsİ (BPH)

KARDOZİN, benign prostat hiperplazİsinin (BPH) veya BPH’ ye eşlik eden klinik semptomlarının tedavisinde endikedir. KARDOZİN. hipertansif veya normotansif olan BPH hastalannda kullanılabilir. KARDOZİN ile tedavi edilen BPH’lı normotansif hastalarda kan basıncı değişiklikleri klinik olarak önemsiz iken, hem hipertansiyonu hem de BPH’ı olan hastalarda KARDOZİN monoterapisi her iki durumu da etkili olarak tedavi etmiştir.

Hipertansiyon

KARDOZİN, hipertansiyon tedavisinde endike olup hastaların büyük çoğunluğunda kan basıncını kontrolde ilk ajan olarak kullanılabilir. Tek antihipertansif ilaç ile yeterli derecede kontrol altına alınamayan hastalarda KARDOZİN, tiazid diüretik, beta blokör, kalsiyum antagonisti veya anjiotensin dönüştürücü enzim inhibitörü gibi diğer bir ilaç ile birlikte kullanılabilir.