KANFLEKS %5 DEKSTROZ sudaki solüsyonu PP torba 500 ml setsiz Nedir

Kansuk Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Kanfleks Dekstroz nedir, Kanfleks Dekstroz ne için kullanılır, Kanfleks Dekstroz ne ilacı, Kanfleks Dekstroz neye yarar, Kanfleks Dekstroz ne işe yarar, Kanfleks Dekstroz neye iyi gelir, Kanfleks Dekstroz kullananlar, Kanfleks Dekstroz kullanımı, Kanfleks Dekstroz uygulama, Kanfleks Dekstroz etkileri, Kanfleks Dekstroz faydaları bilgilerini içerir.

2.KANFLEKS nedir ve ne için kullanılır?

  • KANFLEKS %5 DEKSTROZ SUDAKİ SOLÜSYONU, dekstroz adı verilen vücudun enerji gereksinimi için gerekli olan bir şekeri içeren, steril (mikropsuz), damar içine kullanılmak üzere hazırlanmış bir çözeltidir.
  • Solüsyon dışında plastikten bir dış kılıf olan plastik bir torba içindedir ve solüsyonlar 50, 100, 150, 250, 500 ya da 1000 mililitre hacminde olabilir. Toplar damarlar içine plastik bir boru yardımıyla uygulanır.
  • KANFLEKS %5 DEKSTROZ SUDAKİ SOLÜSYONU vücudun susuz kalması (dehidratasyon) durumunun tedavisinde vücuttan kaybedilen sıvının yerine konmasında işe yarar. Ayrıca vücuttan kaybedilen ya da ağız yolundan yeterli düzeyde alınamayan şekerleri yerine koyarak vücudun enerji ihtiyacının bir bölümünü karşılamak amacıyla da kullanılır.
  • - KANFLEKS %5 DEKSTROZ SUDAKİ SOLÜSYONU, konsantre formda bulunan bazı damar içi uygulamaya uygun ilaçların damar içine uygulanmadan önce seyreltilmesi amacıyla da kullanılmaktadır.