INTANZA 9 mcg/SUS 0.1 ml ID enj. için sus. içeren kull.hazır enjektör Dozu

Sanofi Pasteur Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Intanza dozu, Intanza dozaj, Intanza doz aşımı, Intanza uygulama, Intanza kullanım şekli, Intanza kullanımı, Intanza kullanım süresi, Intanza açmı tokmu, Intanza nedir, Intanza ne için kullanılır, Intanza nasıl kullanılır, Intanza faydaları, Intanza etkileri, Intanza günde kaç kez, Intanza sabah mı akşam mı, Intanza fazla alınırsa bilgilerini içerir.

Uygulama şekli

Pozoloji:

18- 59 yaş arasındaki yetişkinlerde : 0,1 mL’lik tek doz.
Uygulama sıklığı ve süresi:

Grip aşısı Eylül ayından başlayarak tüm grip sezonu boyunca uygulanabilir. Uygulama her yıl tek doz olarak yapılmalıdır. Grip salgınları başlamış olsa dahi aşılama yapılabilir.

Uygulama şekli:

Bağışıklama, intradermal yoldan yapılmalıdır. Tavsiye olunan enjeksiyon yeri deltoid bölgesidir. Hazırlanmasına ilişkin daha detaylı talimatlar için Bölüm 6.6’ya bakınız. Kullanıma hazır enjektörün kullanılışı:

0,1 mL’lik tek doz için lütfen enjektörün tüm içeriğini enjekte ediniz.
Özel popülasyonlar ilişkin ek bilgiler

Böbrek/Karaciğer yetmezliği: INTANZA’nın böbrek ve karaciğer yetmezliği olan hastalardaki güvenilirliği ve etkinliği incelenmemiştir.

Pediyatrik popülasyon: INTANZA’nın 18 yaşından küçük çocuklar ve adölesanlar üzerindeki güvenilirliği ve etkinliği konusunda yeterli veri bulunmadığından aşının kullanımı önerilmemektedir.

Geriyatrik popülasyon: INTANZA 18-59 yaş arasındaki kişilerde endikedir. 60 yaş ve üzeri yaşlılara uygulanması tavsiye edilmemektedir.

Doz aşımı ve tedavisi

Doz aşımı halinde herhangi bir ters veya olumsuz etki görülmesi olası değildir.