IG VENA 2.5 gr/50 ml IV inf. için solüsyon içeren flakon Nedir

Onko Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

IG Vena nedir, IG Vena ne için kullanılır, IG Vena ne ilacı, IG Vena neye yarar, IG Vena ne işe yarar, IG Vena neye iyi gelir, IG Vena kullananlar, IG Vena kullanımı, IG Vena uygulama, IG Vena etkileri, IG Vena faydaları bilgilerini içerir.

2.IG VENA nedir ve ne için kullanılır?

  • Kanında yeterli miktarda platelet (kan pulcuğu) olmayan hastalarda (primer immün trombositopeni), kanama riskinin yüksek olduğu durumlarda ya da yapılacak cerrahi girişimlerden önce trombosit sayısını düzeltmek amacıyla,
  • Myastenia gravisi olan hastalarda. Vücuttaki iskelet (istemli) kaslarının zayıflamasının derecesi ile karakterize kronik otoimmün nöromüsküler hastalıktır.
  • Guillain Barre sendromu olan hastalarada. Genellikle bacaklarda ve üst kolda şiddetli kas güçsüzlüğüne neden olan çevresel sinirlerin iltihaplanması ile karakterize ani gelişen (akut) hastalıktır.
  • Kronik inflamatuvar demiyelinizan polinöropati (KİDP)’si olan hastalarda. Bacaklarda ve daha az oranda kollarda yavaş yavaş artan güçsüzlük ile karakterize çevresel sinirlerde nadir görülen kronik hastalıktır.
  • Multifokal motor nöropatisi olan hastalarda. Kol ve bacaklarda giderek artan, kuvvetsizliğe neden olan, bağışıklık sistemi kökenli sinir ağrıları görülen hastalıktır.
  • Kavvasaki hastalığı olan hastalarda. Vücuttaki kan damarlarının iltihaplanması ile karakterize genellikle küçük çocuklarda ani gelişen (akut) hastalıktır.