GYNO-LOMEXIN % 2 30 gr vajinal krem {8699530360016} Dozu

Recordati Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Gyno-Lomexin dozu, Gyno-Lomexin dozaj, Gyno-Lomexin doz aşımı, Gyno-Lomexin uygulama, Gyno-Lomexin kullanım şekli, Gyno-Lomexin kullanımı, Gyno-Lomexin kullanım süresi, Gyno-Lomexin açmı tokmu, Gyno-Lomexin nedir, Gyno-Lomexin ne için kullanılır, Gyno-Lomexin nasıl kullanılır, Gyno-Lomexin faydaları, Gyno-Lomexin etkileri, Gyno-Lomexin günde kaç kez, Gyno-Lomexin sabah mı akşam mı, Gyno-Lomexin fazla alınırsa bilgilerini içerir.

Uygulama şekli

Pozoloji/uygulama sıklığı ve süresi:

GYNO-LOMEXIN®, gece yatmadan önce (gerekiyorsa sabahları da olmak üzere) vajinaya eksternal olarak 3 gün süreyle uygulanır.

Uygulama şekli:

®

Reinfeksiyonun önlenmesi amacı ile GYNO-LOMEXIN Krem’in penise (prepisium ve glans penis) lokal olarak uygulanarak, partnerin de aynı zamanda tedavi görmesi önerilir.

Özel popülasyonlara ilişkin ek bilgiler:

Pediyatrik popülasyon:

GYNO-LOMEXIN®’in çocuklarda kullanımı için uygun bir endikasyon mevcut değildir.

Yaşlılarda kullanımı:

Özel kullanımı yoktur.

Böbrek/Karaciğer Yetmezliği:

Doz aşımı ve tedavisi

Vajinal uygulamayı takiben düşük sistemik absorsiyon göstermesinden dolayı, doz aşımı görülmez. Kazara yutulması durumunda hasta kusturulur, gerekirse gastrik lavaj uygulanabilir. Kusturmaya ek olarak, hastaaya aktif kömür ve uygun bir laksatifle beraber su veya limonata içirilmelidir. Gerektiği takdirde semptomatik tedavi uygulanabilir.