FLUXATE 1 mg/10 ml IV enj. için çöz. içeren 5 ampül Endikasyonları

Pharmada Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Fluxate endikasyonları, Fluxate tedavisi, Fluxate ne işe yarar, Fluxate neye yarar, Fluxate ne için kullanılır, Fluxate nedir, Fluxate faydaları, Fluxate ne ilacı, Fluxate ne zaman kullanılır, Fluxate kullananlar bilgilerini içerir.

Endikasyonlar

FLUXATE, benzodiazepinlerin merkezi sedatif etkilerinin tamamen veya kısmen tersine çevrilmesinde endikedir. Bu nedenle, aşağıdaki endikasyonlarda anestezi ve yoğun bakımdakullanılır.

Anestezide: Endüksiyon ve idamesinde benzodiazepinlerin kullanıldığı genel anestezinin sonlandırılması. Hem hastanede yatan, hem de ayaktan tedavi gören hastalarda, kısa tanısal veterapötik işlemlerde kullanılan benzodiazepinlerin sedatif etkilerinin tersine çevrilmesi.Yoğun bakımda ve nedeni bilinmeyen şuur kaybına yaklaşımda: FLUXATE, benzodiazepinentoksikasyonlarının tanısının konmasında ya da böyle bir durumun olmadığınınbelirlenmesinde kullanılır. Benzodiazepinlerle olan doz aşımı durumlarında,benzodiazepinlerin merkezi etkilerinin spesifik olarak geri döndürülmesinde (gereksiz birentübasyonu önlemek ya da entübasyona olanak vermek için spontan solunum ve bilincin geridöndürülmesi) de kullanılabilir.