EULEXIN 250 mg 100 tablet {Schering-plough} Dozu

Schering Plough Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Eulexin dozu, Eulexin dozaj, Eulexin doz aşımı, Eulexin uygulama, Eulexin kullanım şekli, Eulexin kullanımı, Eulexin kullanım süresi, Eulexin açmı tokmu, Eulexin nedir, Eulexin ne için kullanılır, Eulexin nasıl kullanılır, Eulexin faydaları, Eulexin etkileri, Eulexin günde kaç kez, Eulexin sabah mı akşam mı, Eulexin fazla alınırsa bilgilerini içerir.

Tek tedavi şeklinde ya da LHRH agonistiyle birlikte tavsiye edilen doz 8 saatlik aralarla günde 3x250 mg tablet. LHRH agonistiyle kombine olarak tedaviye başlarken ya iki ajan aynı anda verilmeye başlanır, ya da LHRH agonistinden 24 saat önce ilaç verilmeye başlanır. Lokalize prostat kanserlerinde doz 8 saattlik aralarla günde 3x250 mg'lık bir tablettir.Eğer tedavinin bir parçasını LHRH agonisti oluşturuyorsa ya bir arada tedaviye başlanır ya da tablet 24 saat önce verimeye başlanır.
Radyasyon tedavisinden 8 hafta önce ila. verilmeye başlanmalı ve radyasyon tedavisi sırasında tedaviye devam edilmelidir. Doz Aşımı Yalnız flutamid ile yapılan hayvanlar üzerindeki çalışmalarda, doz aşımı belirtileri, hipoaktivite, piloereksiyon, yavaş solunum, ataksi ve/veya lakrimasyon, anoreksi, trankilizasyon, bulantı, methemoglobinemi olarak tespit edilmiştir. Flutamid dozuna bağlı olarak hayatı tehdit eden belirtilere veya doz aşımı belirtilerine rastlanmamıştır. Flutamid proteinlere yüksek oranda bağlanışı için doz aşımında diyaliz çözüm değildir. Diğer ilaçlarla olduğu gibi bir kaç ajanın birden alınmış olabileceği hatırdan çıkarılmamalıdır. Kusma olmadıysa ve eğer hasta kendindeyse kusma başlatılmalıdır. Destekleyici tedavi endikedir ve hasta dikkatle izlenmelidir.