ETOSID 50 mg/2.5 ml IV inf. için kon. solüsyon içeren 1 flakon Endikasyonları

Koçak Farma Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Etosid endikasyonları, Etosid tedavisi, Etosid ne işe yarar, Etosid neye yarar, Etosid ne için kullanılır, Etosid nedir, Etosid faydaları, Etosid ne ilacı, Etosid ne zaman kullanılır, Etosid kullananlar bilgilerini içerir.

Endikasyonlar

Etoposid intravenöz yoldan kullanılan bir antineoplastik ajandır. Tek başına veya diğer antineoplastik ajanlarla birlikte kullanılabilir.

ETOSİD küçük hücreli akciğer kanserinde etkinliği kanıtlanmış diğer kemotarapötik ajanlarla kombine şekilde veya seminomatöz olmayan testis karsinomu tedavisinde uyguncerrahi, kemoterapi veya radyoterapi tedavisi almış hastalarda, etkinliği kanıtlanmış diğerkemoterapötik ajanlarla kombine şekilde kullanılabilir.

Ayrıca, küçük hücreli olmayan akciğer kanserinin palyatif tedavisinde, Hodgkin hastalığının yeniden indüksiyon tedavisinde, Hodgkin dışı lenfoma (non-Hodgkin lenfoma) ve akutmyelositik löseminin indüksiyon tedavisinde ve koriyon karsinomanın indüksiyon ve yenidenindüksiyon tedavisinde objektif yanıt alınabileceği gösterilmiştir.