DUOBAK IM 0.5 gr 1 flakon Endikasyonları

Koçak Farma Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Duobak endikasyonları, Duobak tedavisi, Duobak ne işe yarar, Duobak neye yarar, Duobak ne için kullanılır, Duobak nedir, Duobak faydaları, Duobak ne ilacı, Duobak ne zaman kullanılır, Duobak kullananlar bilgilerini içerir.

Endikasyonlar

DUOBAK duyarlı mikroorganizmaların neden olduğu enfeksiyonlarda endikedir. Tipik endikasyonları arasında sinüzit, otitis media, epiglottit, bakteriyel pnömoniler dahil üst ve altsolunum yolu enfeksiyonları; idrar yolu enfeksiyonları ve piyelonefrit; peritonit, kolesistit,endometrit ve pelvik selülit dahil intraabdominal enfeksiyonlar; bakteriyel septisemi; deriyumuşak doku, kemik ve eklem enfeksiyonları ve gonokok enfeksiyonları bulunur.

DUOBAK abdominal veya pelvik cerrahi müdahale yapılan ve periton kontaminasyonu ihtimali olan hastalarda post operatif yara enfeksiyon insidansını azaltmak üzere perioperatifolarak da kullanılabilir.

Post operatif sepsisi azaltmak amacıyla, gebeliğin sonlandırılması veya sezaryen ameliyatı sonrası DUOBAK profilaktik olarak kullanılabilir.