DIALIVE PLUS 30/850 mg 60 değiştirilmiş salımlı tablet Nedir

Bilim Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Dialive Plus nedir, Dialive Plus ne için kullanılır, Dialive Plus ne ilacı, Dialive Plus neye yarar, Dialive Plus ne işe yarar, Dialive Plus neye iyi gelir, Dialive Plus kullananlar, Dialive Plus kullanımı, Dialive Plus uygulama, Dialive Plus etkileri, Dialive Plus faydaları bilgilerini içerir.

2.DIALIVE PLUS nedir ve ne için kullanılır?

DİALİVE PLUS 30 mg gliklazid ve 850 mg metformin hidroklorür içeren, bir yüzü beyaz diğer yüzü pembe bilayer tablettir.

DİALİVE PLUS’ın içeriğindeki melformin oral anlidiyabetikler (biguanidler) olarak adlandırılan bir ilaç grubuna dahildir. Bu tür ilaçlar şeker hastalığını (diyabet) tedavi etmede kullanılırlar.

İnsülin pankreas tarafından üretilen ve dolaşıma verilen bir hormon olup vücudunuzun kandaki glukozu (şeker) almasını sağlar. Vücudunuz glukozu enerji üretmek için kullanır veya ileride kullanmak için depolar.

Eğer şeker hastalığınız varsa, pankreasınız yeterli insülini üretmiyor veya vücudunuz üretilen insülini düzenli kullanamıyordur. Bu durum kanınızda yüksek düzeyde glukoz bulunmasına neden olur. DİALİVE PLUS kanınızdaki glukoz düzeyini mümkün olduğunca normal düzeye düşürmeye yardımcı olur.

DİALİVE PLUS, insüline bağımlı olmayan diabetes mellitusu (şeker hastalığı); obezite (şişmanlık) diyabeti ya da diyabeti olan yetişkinlerde kullanılır.