DERMO-REST %28 TIRNAK 5 ml solüsyon Dozu

Zentiva Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Dermo-Rest dozu, Dermo-Rest dozaj, Dermo-Rest doz aşımı, Dermo-Rest uygulama, Dermo-Rest kullanım şekli, Dermo-Rest kullanımı, Dermo-Rest kullanım süresi, Dermo-Rest açmı tokmu, Dermo-Rest nedir, Dermo-Rest ne için kullanılır, Dermo-Rest nasıl kullanılır, Dermo-Rest faydaları, Dermo-Rest etkileri, Dermo-Rest günde kaç kez, Dermo-Rest sabah mı akşam mı, Dermo-Rest fazla alınırsa bilgilerini içerir.

Uygulama şekli

Pozoloj i/uygulama sıklığı ve süresi:

DERMO-REST, kapağın iç kısmında bulunan sürme fırçası ile enfekte tırnak ve tırnak çevresindeki tırnak kıvrımına günde iki defa tatbik edilmelidir. Tırnak enfeksiyonu için gerekli tedavi süresi 6 aya kadardır, fakat 12 aya kadar uzatılabilir.

Enfeksiyona neden olan organizmanın cinsine ve enfeksiyonun yerine bağlı olarak İyileşme için gerekli tedavi süresi hastadan hastaya değişir.

Uygulama şekli:

Topikal olarak uygulanır.

Kapağın iç kısmında bulunan sürme fırçası ile enfekte tırnak ve tırnak çevresindeki tırnak kıvrımına sürülür.

Özel popülasyonlara ilişkin ek bilgiler:

Böbrek yetmezliği:

Mevcut değildir.

Karaciğer yetmezliği:

Mevcut değildir.

Pediyatrik popülasyon:

Özel bir önleme gerek yoktur. Yetişkin dozu kullanılır.

Geriyatrik popülasyon:

Özel birönleme gerek yoktur. Yetişkin dozu uygulanır.

Doz aşımı ve tedavisi

ihmal edilecek kadar az düzeydeki sistemik absorbsiyon nedeniyle lokal uygulama ile doz aşımı muhtemel değildir. DERMO-REST ile doz aşımı olgusu bildirilmemiştir.Fazla miktarda oral alımında, gastrointestinal semptomlar oluşabilir. Uygun gastrik lavaj yöntemi düşünülmelidir.