DEMIZOLAM 5 mg 5 ampül Nedir

Dem Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Demizolam nedir, Demizolam ne için kullanılır, Demizolam ne ilacı, Demizolam neye yarar, Demizolam ne işe yarar, Demizolam neye iyi gelir, Demizolam kullananlar, Demizolam kullanımı, Demizolam uygulama, Demizolam etkileri, Demizolam faydaları bilgilerini içerir.

2.DEMIZOLAM nedir ve ne için kullanılır?

  • DEMİZOLAM ampul, imidazobenzodiazepin grubu bir benzodiazepindir. Uyku başlatmak (sakinleşme, uyuşukluk veya uykulu durumu) ve heyecan, kas kasılmaları ve spazmları azaltmak için kullanılan hızlı etkili bir ilaçtır. İlaç damar içine enjeksiyon (intravenöz), damla ile enjeksiyon (infüzyon), kas içine enjeksiyon (intramüsküler) veya rektal uygulama yolu ile uygulanır.
  • DEMİZOLAM etkin maddesi midazolam olan steril bir çözeltidir. Her bir ampul, 5 mL çözelti içinde 5 mg midazolam içerir. Her kutuda 5 mg/5 mL'lik 5 adet cam ampul bulunmaktadır.
  • Bu ilaç, tetkikler ve tedavi sırasında yetişkinlerde ve çocuklarda uyutma ve uyuşturma için kullanılır. Müdahale öncesinde verilen ilaç olarak, tedavi Öncesinde hastaları yatıştırmak ve yoğun bakım ünitesindeki hastalan uyutmak için kullanılır. Midazolam tek başına veya anestezide kullanılan diğer ilaçlarla beraber kullanılabilir.