DACROLUX ARTIFICIAL TEAR 10 ml oft.sol. Uyarılar

Alcon Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Dacrolux uyarılar, Dacrolux zararları, Dacrolux önlemler, Dacrolux riskler, Dacrolux yan etkisi, Dacrolux alerji, Dacrolux alkol, Dacrolux hamileler, Dacrolux emzirme, Dacrolux araç kullanımı, Dacrolux fazla alınırsa bilgilerini içerir.

Bu ürünü kullanmadan evvel yumuşak kontakt lenslerin çıkarılması gerekir. Bunları tekrar takmak için bir kaç dakika beklenir. Şayet irritasyon ortaya çıkar, devamlılık gösterir veya daha da kötüye giderse prepatı kullanmayı keserek hekime başvurunuz. İlaç, hekim aksini önermedikçe 72 saati geçen bir süre boyunca kullanılmamalıdır. Bu preparat için her ne kadar özel hiçbir saklama koşulu tanımlanmamış ise de, son kullanma tarihine özel olarak dikkat edilmelidir. Şişe bir kez açıldıktan sonra, ürün hekimin önerdiği süre içerisinde kullanılmalıdır.
Tedavi bittikten sonra kalan içeriği atınız. Bu uyarı tüm göz damla ve merhemleri için geçerlidir. Çünkü steril preparatlar olma koşulları nedeniyle açıldıktan sonra dayanma süreleri kısıtlıdır. Ürünü kapağı açıldıktan 15 sonra atınız.