CORASPIN 100 mg 30 tablet Nedir

Bayer Firması

Güncelleme : 3 Temmuz 2018

Coraspin nedir, Coraspin ne için kullanılır, Coraspin ne ilacı, Coraspin neye yarar, Coraspin ne işe yarar, Coraspin neye iyi gelir, Coraspin kullananlar, Coraspin kullanımı, Coraspin uygulama, Coraspin etkileri, Coraspin faydaları bilgilerini içerir.

2.CORASPIN nedir ve ne için kullanılır?

  • CORASPIN enterik kaplı tabletlerin her biri 100 mg asetilsalisilik asit adlı etkin madde içerir. Asetilsalisilik asit, trombosit olarak adlandınlan pıhtılaşma hücrelerinin kümeleşmesini önleyerek etkisini gösterir. Bu özelliği nedeniyle çeşitli kalp hastalıklannda kullanılır.
  • CORASPIN, 30 tabletlik ambalajlarda sunulmaktadır. Tabletler beyaz renklidir. Uzun dönemli tedavilerde mide şikayetlerini en aza indirmek üzere enterik kaplı olarak dizayn edilmiştir. Tabletlerin üzerindeki kaplama, ilacın ağız yoluyla uygulanmasından sonra mide yerine bağırsaktan emilmesini sağlar.
  • CORASPIN, hareketle ilişkisi olmayan göğüs ağnsında ve birden fazla risk faktörü taşıyan hastaların kalp damarlarının tıkanmasının önlenmesinde, yeni kalp krizinin önlenmesinde, kalp ve damar ameliyatları sonrası damar tıkanmaları ve pıhülann önlenmesinde, geçici felçlerin ve inmelerin önlenmesinde kullanılır.
  • CORASPIN’i aşağıdaki durumlarda KULLANMAYINIZ: